Particulier Vervoer 

Taxi Almelo

               Voertuigen bij Taxi Almelo

U mag er zeker van zijn dat de voertuigen bij taxi Almelo fris en rookvrij zijn. Wij rijden in nieuwe voertuigen waarin wij niet bezuinigen op het nodige onderhoud. Wij gaan met regelmaat door de wasstraat. U mag er zeker van zijn dat u of uw gasten een aangename rit zullen meemaken bij taxi Almelo.

Goede Communicatie is bij Taxi Almelo van grote belang. 
Wij houden onze huidige klanten graag tevreden door een goede onderlinge communicatie.  
Telefonisch contact (24 uur, 7 dagen in een week)   
Email contact: Wij proberen binnen twee uur te reageren op de  e-mails die wij binnen krijgen.  

Wij zijn een taxibedrijf dat zich 24 uur bezig houdt voor u als klant die een taxi nodig heeft binnen Almelo en omgeving. In Almelo zijn wij actief voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Uw taxi kunt u bij Taxi Almelo op verschillende manieren aanvragen. 
U kunt op onze website klikken op online uw taxi bestellen, deze aanvragen worden door ons elke 2 uurtjes gelezen. De maximale wachttijd voor een bevestiging van uw rit kan daarom ook iets langer duren. Deze manier zou ik vooral gebruiken als u voor een dag erna of misschien wel een week of een maand later een taxi nodig heeft.
 
U kunt Taxi Almelo ook een e-mail sturen met uw aanvraag. 
[email protected] is onze algemene email-adres. Deze manier van uw rit aanvraag gaat precies op de zelfde manier als het online taxi bestellen zoals hierboven genoemd. 
U kunt een reactie binnen twee uurtjes verwachten. 

Als u snel een taxi nodig heeft raden wij u twee manieren aan. 
1 : Bellen met Taxiko Almelo  
2:  Whatsappen met Taxiko almelo

1 :Bellen met Taxiko Almelo 
Taxiko Almelo heeft een 06-nummer waarop we te bereiken zijn. Wij wisselen van diensten en schakelen de telefoon door naar de volgende collega die op dat moment zelf aan het rijden is. Het is onmogelijk dat één persoon 24 uur de telefoontjes opneemt, daarom hebben wij gekozen om op deze manier te werken. We hebben gekozen voor een 06-nummer, omdat wij flexibel willen zijn en wij constant op de weg zijn. Dit heeft zijn voordelen voor u. U heeft namelijk direct contact met de chauffeur of met de centralist die wel actief aan het rijden is in uw omgeving. U heeft directe contact met de chauffeur, dat is vaak handig, als u de taxi niet kunt vinden bijvoorbeeld. Het komt wel eens voor dat de chauffeur zich het adres heeft vergist of dat de chauffeur een paar minuten later is. Dan verzenden we vaak een smsje of bellen we snel even om dit te melden of om u iets te vragen. Dit hoeft dan niet via een centrale te gaan die op een kantoor zit.  Het kan ook zijn dat u misschien een paar minuten langer nodig heeft, dan kunt u ons even bellen. Ook hierbij is het handig dat u dan meteen de chauffeur aan de lijn heeft die u komt ophalen.
Wij vinden het bij taxi Almelo belangrijk dat u directe contact heeft met de chauffeur zelf. 
U zult daarom een gekke koptelefoon zien bij onze chauffeurs. Dit doen wij om met collega's onderling constant in contact te blijven en met onze klanten constant in contact te blijven. Onder het rijden is het lastig om te bellen. Door een draadloze koptelefoon hebben wij makkelijk contact met u of met onze collega's zonder dat het nodig zal zijn om de telefoon in onze handen te nemen. 

2: Whatsappen met Taxiko Almelo
De tweede manier om bij Taxi Almelo een taxi te bestellen op een snelle manier is via whatsapp contact met ons op te nemen. 
De vertrouwde communicatie van tegenwoordig is Whatsappen. Bijna iedereen heeft het. Vind u het fijner om te appen dan te bellen? dan kunt u bij Taxiko Almelo ook uw rit op whatsapp bestellen. U kunt ook uw vraag of een offerte aanvraag via whatsapp sturen. Elke dag tussen 7:00 uur en 22:00 uur kunt u ons bereiken op Whatsapp. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te woord te staan.

Wij bieden u graag een totaaloplossing voor elke vorm van vervoer. Wij zijn u graag van dienst met een luxe taxi, maar evenzo ook met busjes tot 8 personen. Voor groepen meer dan 8 personen hebben wij ook oplossingen bij Taxi Almelo, maar deze touringcars moeten wel ruim van te voren worden aangevraagd. De busjes tot 8 personen en luxe taxi's tot 4 personen hebben wij 24 uur direct voor u beschikbaar.