Taxi Almelo Taxiko Almelo Zakelijk taxi

Zakelijk Taxi 

Uw zakelijke partner Taxiko Almelo

Wilt u een vertrouwde taxibedrijf in Almelo? 
U wilt zich geen zorgen maken over het vervoer? 
Wilt u een flexibele taxibedrijf dat binnen 10/15 minuten bij u is?

Wilt u in contact komen met ons? 
Stuurt u ons een email naar [email protected] of bel 0683806735 om meteen een afspraak in te plannen  met een van onze vertegenwoordigers. 

Voertuigen bij Taxiko Almelo Zakelijk

U mag er zeker van zijn dat de voertuigen bij taxi Almelo fris en rookvrij zijn. Wij rijden in nieuwe voertuigen waarin wij niet bezuinigen op het nodige onderhoud. Wij gaan met regelmaat door de wasstraat. U mag er zeker van zijn dat u of uw gasten een aangename rit zullen meemaken bij Taxiko Almelo.  

Taxi Almelo Taxiko Almelo Snel een taxi in Almelo Taxiko Almelo Taxi Almelo Taxi

Communicatie

Goede Communicatie is bij Taxiko Almelo van groot belang. 
Wij houden onze huidige klanten graag tevreden door een goede onderlinge communicatie.  
Telefonisch contact (24 uur, 7 dagen in een week)   
Email contact: Wij dezelfde dag te reageren op de e-mails die wij binnen krijgen.  Wij denken graag met u mee, we proberen vanuit uw bedrijf mee te denken, indien wij kansen zien om te kunnen combineren dan doen wij dat in overleg

Bestel uw taxi via Whatsapp!

De vertrouwde communicatie van tegenwoordig is whatsappen. Bijna iedereen heeft het. Vind u het fijner om te appen dan te bellen? dan kunt u bij Taxiko Almelo ook uw rit op whatsapp bestellen. U kunt ook uw vraag of een offerte aanvraag via whatsapp sturen. Elke dag tussen 7:00 uur en 22:00 uur kunt u ons bereiken op via de app. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk te woord te staan. 

Taxi Almelo

Mailen/bellen of online op onze website uw taxi bestellen. 

Het meest voorkomende communicatie met onze huidige zakelijke klanten zijn per e-mail of telefonisch contact.
Op elke email proberen wij ons best te doen om er zo snel mogelijk op te reageren. We doen ons best om dezelfde dag te reageren. Zelfde geldt voor het invullen van de ritgegevens op onze website bij online taxi bestellen. 
Om meteen een taxi te bestellen is de beller sneller bij Taxiko Almelo. 

taxi almelo

Bij ons kunt u contactloos pinnen! 

Tegenwoordig is het gebruikelijk als u overal kunt pinnen, dat geldt ook voor uw taxi. U heeft de mogelijkheid om uw taxirit te betalen met uw pinpas. U kunt ook contactloos pinnen bij Taxi Almelo. 

taxi almelo

De taxiritten op rekening rijden 

Wij snappen heel goed dat u uw gasten niet wilt belasten met het betalen van de taxi. 
Indien u wenst om de betaling via uw bedrijf te laten verlopen, kunnen wij de taxiritten rijden op rekening van uw bedrijf.  

taxi almelo

Creditcard/Visacard Accepted ! 

Wij doen ons best om het voor iedereen makkelijk te maken. Voor mensen die voor zakelijke ritten gaan, is het handig dat de betaling met de creditcard gebeurt! Dit biedt Taxi Almelo u dan ook graag aan. Ook voor uw bezoekers uit het buitenland kan dit zeer prettig zijn! 


Taxi Almelo

24-uur op een dag, 7 dagen in de week 365 dagen in een jaar! 

Taxiko Almelo houdt niet op met het bieden van de uiterste service. Wij hebben het mogelijk gemaakt voor u om dag en nacht actief te zijn. U kunt ons ten allen tijde bereiken en wij hebben altijd een taxi beschikbaar, mits we volgepland zijn. Wij raden u aan om uw rit op tijd bij Taxiko Almelo te boeken. 

Taxi Almelo

Gereduceerde tarieven zakelijke klanten

Naast het bieden van de uiterste service willen wij u niet vergeten te zeggen dat wij de goedkoopste prijzen van Almelo kunnen aanbieden. Wij zouden u graag een prijsopgave willen opstellen dat speciaal voor u en uw bezoekers zal berekend worden naar aanleiding van de afstand en de hoeveelheid taxiritten u nodig heeft. 
Neem gerust contact met ons op, wij willen graag een vrijblijvende offerte voor u maken. 

Taxi Almelo