Personenvervoer taxi Almelo


De straattaxi bestaat uit comfortabele auto’s met zitplaatsen van 1 tot 4 personen.TaxiKo Almelo is in korte tijd een begrip in Almelo wat betreft het taxivervoer. Dit komt door de goede service die wij mogelijk maken voor de mensen in Almelo die per direct een taxi nodig hebben. Ons team bestaat uit jong-en gediplomeerde chauffeurs. De vriendelijke en eerlijke behandeling naar de klanten toe is bij ons de grootste aantrekkingskracht voor de mensen in Almelo. U kunt ons 24 uur en 7 dagen in een week bereiken op de telefoonnummer 0683806735. We hanteren een maximum wachttijd van 15 minuten.
Personenvervoer in Almelo en omliggende dorpen
TaxiKo Almelo rijdt vooral in Almelo maar ook voor de omliggende dorpen van Almelo kunt u bij ons terecht. Voor een rit naar of van  Vriezenveen, Daarleveen, Mariaparochie, Harbrinkhoek, Albergen, Tubbergen, Geesteren, Wierden, Rijssen en Nijverdal zijn we beschikbaar.
Personenvoer in Almelo voor bedrijven
Als u als bedrijf een taxibedrijf zoekt kunt u ook bij ons terecht voor contractvervoer. We kunnen duidelijke afspraken maken over de wensen van u als bedrijf en over de prijzen die we zullen vaststellen. Veel bedrijven hebben wel eens een personeelsfeestje. Als u als bedrijf een personeelsfeestje organiseert en u wilt allen wel een glaasje drinken, kunt u met ons contact opnemen om uw vervoer te regelen.Taxiko ALmelo

Personenvervoer Almelo
Kiwa Register-ondernemersvergunning taxibedrijf

Created with Sketch.
taxi Almelo

Kiwa Register 

De overheid heeft regels opgesteld om veilig vervoer per taxi te bevorderen. Kiwa Register verstrekt taxivergunningen en boordcomputerkaarten. Arbeidsomstandigheden van chauffeurs kunnen zo worden verbeterd en oneerlijke concurrentie worden bestreden.
Taxiko Almelo beschikt over een taxivergunning.
Alle informatie over vergunningen, regels en wetgeving over taxi's vind u op www.kiwaregister.nl.

www.kiwaregister.nl
https://www.kiwaregister.nl/productpagina-taxi/

Sociaal fonds taxi

Taxiko Almelo heeft n.a.v. een bedrijfsonderzoek een bedrijfsoordeel: Voldoende gekregen. 

Created with Sketch.
Taxi Almelo Taxiko almelo

Sociaal Fonds Taxi 

Sociaal Fonds Taxi toetst of werkgevers zich aan de cao Taxivervoer houden. Daarom controleren wij elk taxibedrijf met personeel. Tijdens een onderzoek wordt de bedrijfsadministratie uitgebreid doorgenomen. En bekijkt een controleur of de werkgever zich wel houdt aan de afspraken die in de cao zijn vastgelegd. Bijvoorbeeld over arbeidstijdbepaling en looninschalingen.
Taxiko Almelo is aangesloten bij sociaal fonds taxi.

Taxiko Almelo is trots op de beoordeling dat op de site van Sociaal fonds taxi staat als een bedrijfsoordeel : Voldoende.
Zie lijst van alle taxibedrijven in Nederland met een voldoende als bedrijfsoordeel.
https://www.sociaalfondstaxi.nl/index.php/download_file/view/430

Voor meer informatie over de arbeidstijden en cao binnen de taxibranche, kijk op https://www.sociaalfondstaxi.nl/Rijksoverheid

Taxiko Almelo houdt zich aan de regels en wetten die zijn opgesteld door de Rijksoverheid.

Created with Sketch.
Taxi Almelo

Rijksoverheid

Op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/taxi
kunt u informatie over taxi's, plannen in de toekomst, prijsbepaling en alle onderwerpen dat in de taxibranche voorkomt lezen of u kunt bellen met de rijksoverheid met 1400. 

Taxi Almelo

Taxipro

TaxiPro is de naam van een website dat zich vooral bezig houdt met de taxi branche.
www.taxipro.nl  
Klik op de website om Actuele informatie en nieuws over de taxibranche te lezen.