Rijschool Almelo

Rijles Almelo


Wij zijn een rijschool waar Professionaliteit, Vakkundigheid, maatwerk en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Wij zijn enthousiast om samen met u het traject aan te gaan om zo voordelig en veilig mogelijk uw rijbewijs te halen. De praktijklessen worden gegeven door een vaste instructeur.  Zo zorgen wij ervoor dat de instructeur weet hoe u ervoor staat en wat de volgende les zou moeten zijn. We creëren daarmee een vertrouwensband en zorgen voor persoonlijk aandacht. 
Elke les wordt door de instructeur een samenvatting gestuurd naar uw email of whatsap. U betaalt voor elke les, daarom zorgen wij ervoor dat elke les ook maximaal wordt benut waarin u als leerling centraal staat. 
 
Ons doel is dat u als toekomstige weggebruiker veilig in een auto kunt rijden. Het gaat er niet alleen om dat u de rijbewijs haalt, maar dat u weet wat u doet. Wij geven u graag praktijklessen om u bewust te maken met alles wat te maken heeft in het verkeer en wat u kunt verwachten van uw voertuig. Het beheersen van de auto is belangrijk en daarnaast goed en veilig de weg gebruiken. 
Er komt in het begin veel op u af. Zoveel verkeersregels en zoveel borden en zoveel situaties. 
Laat dit u vooral niet afschrikken,  want onze instructeurs zijn opgeleid om u dit stap voor stap te leren. Stap voor stap zullen wij ons best doen om u op te leiden tot een veilige weggebruiker. 

Het uiteindelijke doel is van beginnend leerling tot een zelfstandige, bewuste en veilige verkeersdeelnemer! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de lessen niet alleen leerzaam zijn, maar ook leuk en gezellig. Bij ons zit je niet vast aan een pakket maar kun je stoppen wanneer je wilt.
Een goede rijschool vinden is geen gemakkelijke keuze, een rijopleiding is tenslotte een kostbare zaak. Daarnaast moet je veilig leren rijden, niet alleen om jezelf en je auto heel te houden, je moet ook rekening houden met anderen in het verkeer. Daarnaast moet je dit kunnen om het praktijk examen te halen. Bij Rijschool Xamen leer je de auto goed te besturen, goed om te kijken en veilig, vlot en zelfverzekerd te rijden.


Rijschool Almelo, Rijles Almelo, Theorieles Almelo, Rijbewijs goedkoop

Theorieles Almelo

 

Theorieles Almelo biedt u theorielessen op maat. Wij houden de prijzen laag en willen dat u inhoudelijk de leerstof begrijpt. Dit maken wij mogelijk door concrete materialen en door beeldmateriaal. Uit ervaring weten wij dat het meeste lesstof blijft hangen door zelf actief te zijn. Door interactieve lessen en beeldmateriaal maken wij het leren leuk en aantrekkelijk. Theorie les Almelo biedt u elke zaterdag theorielessen aan op kantoor. Deze lessen worden u aangeboden door een deskundige leraar dat ervaring heeft in het verkeer en didactisch bekwaam is om u voort te helpen in uw theorie lesstof.  Uw theorie examen wordt een stuk makkelijker indien u de  theorielessen bij Rijschool Almelo volgt. Wij bereiden u goed voor op uw theorie-examen. De kosten voor een hele dag ( zaterdag) theorieles van 5 uur lang. Kost maar liefst 35 euro. 
U leert op één dag veel meer dan de vele tijd dat u besteedt aan uw boek in uw stille momenten. 
Wij maken het leren leuk. Het is zeker de moeite en het geld waard om theorielessen te nemen bij Rijschool Almelo.  De Theorielessen worden u aangeboden bij ons op kantoor. Er wordt gebruik gemaakt van media. Tussendoor na 2 uur les, wordt u koffie en thee aangeboden met koek. Na 2 uur les is er een pauze van 20 minuten. Vervolgens zetten wij nog 2 uurtjes lessen voort. Theorieles Almelo. 
Er worden in groepjes gewerkt, er worden concrete voorbeelden gebruikt, oefenvragen zijn soortgelijke vragen zoals u die in de theorieexamen kunt verwachten. U krijgt videobeelden en op de beamer krijgt u lesstof uitgelegd door onze theorie opleider. 
De examen voor de theorie-examen van uw rijbewijs bestaat uit meerkeuzevragen.  U kunt uw examen via de volgende website aanvragen. Hier vind u tevens de tarieven voor de examens.